O nama

 

VIRTUS Projekt Vam nudi cijeli spektar usluga i rješenja za različite vrste građevina, postrojenja i mjesta počevši od savjetovanja preko inženjeringa i izgradnje do operacija i upravljanja industrijskim postrojenjima. Spremni smo Vam ponuditi posebne usluge za pod-sustave ili sveobuhvatne usluge za kompletne zgrade ili postrojenja, ovisno o željama i potrebama klijenata.

Surađujemo s klijentima iz raznih grana industrije, uključujući energetiku i infrastrukturu, kemijsku industriju, petrokemijsku industriju, prehrambenu i mljekarsku industriju, farmaceutsku i naftnu industriju.

U potpunosti smo predani da klijentima pružimo izvrsnost usluga u svim fazama projekta. Naša misija je isporučiti najbolja rješenja koja optimiziraju sredstava klijenata, potiču i poboljšavaju njihovu poslovnu moć, uključujući unapređenje njihove konkurentske pozicije.

 

VIRTUS Projekt ima sposobnosti koje su preduvjeti za realizaciju kompletnog spektra potrebnih sustava i usluga, od raznih podsustava do načina ključ u ruke.

Trebate li novu tvornicu, želite proširiti ili optimizirati trenutne proizvodne linije ili infrastrukturu, obnoviti razne podsustave postrojenja - mi provodimo najbolje i najisplativije rješenje za vas, unutar odobrenih sredstava i vremenskog plana.

 

 

KontaktMapa Weba